مرکز مشاوره تحصیلی ایران تحصیل

مرکز مشاوره ایران تحصیل ارائه خدمات مشاوره تحصیلی حضوری و تلفنی از سراسر کشور با برترین اساتید علمی کشور

مرکز مشاوره تحصیلی ایران تحصیل

مرکز مشاوره ایران تحصیل ارائه خدمات مشاوره تحصیلی حضوری و تلفنی از سراسر کشور با برترین اساتید علمی کشور

ایران تحصیل تخصصی ترین وب سایت علمی کشور در زمینه مشاوره تحصیلی , کنکور , انتخاب رشته , ثبت نام مدارس و دانشگاه ها ایجاد گشته تا بتواند با بهره گیری از برترین مشاوران و اساتید علمی کشور پاسخگوی سوالات شما مردم عزیز باشد امید است با عنایت حق تعالی و تلاش مجموعه این مهم به نحو احسن انجام گیرد.

  • ۰
  • ۰

در ایران انواع مختلفی از دانشگاه های دولتی، نیمه دولتی و غیر دولتی وجود دارند که هر یک شرایط پذیرش، شهریه، رشته های ارائه کننده، شرایط انصراف و … خود را دارند. دانشگاه های دولتی معمولا رایگان هستند و یا میزان شهریه کمتری به نسبت دانشگاه های آزاد و پیام نور دارند؛ اما نوعی از دانشگاه های دولتی به نام پردیس خودگردان هم هستند که شهریه بالایی را دریافت می کنند. اما منظور از دانشگاه های پردیس خودگردان چیست؟ در این مقاله به بررسی کامل این دانشگاه ها، شرایط تحصیل، میزان شهریه، رشته های ارائه شده و … خواهیم پرداخت.

منظور از دانشگاه‌ های پردیس خودگردان چیست؟

پردیس‌ های خودگردان یا همان پردیس‌ های بین‌ الملل شعبه‌ هایی از دانشگاه‌ های دولتی در ایران هستند که با هدف دریافت شهریه از دانشجویان تاسیس شده‌ اند. بنابراین تمام امکانات موجود در این دانشگاه بر اساس شهریه و دریافت هزینه می‌ باشد. برای قبولی در دانشگاه‌ های پردیس خودگردان باید در کنکور سراسری سازمان سنجش شرکت کنند یا از طریق آزمون‌ های اختصاصی دانشگاه‌ های پردیس خودگردان نام‌ نویسی کنند. البته هر کدام از این روش‌ ها برای خود شرایط خاصی دارند که کارشناسان ایران تحصیل می‌ توانند در این مورد شما را بیشتر راهنمایی کنند.

معمولاً پردیس‌ های خودگردان در ابتدا با نام پردیس‌ های بین‌ الملل شناخته شدند. آن‌ ها قصد داشتند داوطلبانی از سراسر جهان برای تحصیل در این دانشگاه‌ ها قبول کنند و از خروج دانشجو های کشور به دانشگاه‌ های خارج از کشور جلوگیری کنند. ولی آن‌ ها موفق نشدند. بنابراین اسم این دانشگاه‌ ها را به پردیس خودگردان تغییر دادند.

پردیس‌ های خودگردان تا سال 1392 به صورت نیمه‌ متمرکز دانشجو می‌ پذیرفتند. آن‌ ها سه برابر ظرفیت هر رشته از دانشجویان متقاضی دعوت به مصاحبه می‌ کردند تا با بررسی میزان تسلط آن‌ ها بر زبان انگلیسی تایید یا رد ‌کنند. ولی از سال 1393 این دانشگاه‌ ها از حالت نیمه‌ متمرکز به حالت متمرکز تغییر یافتند و قبولی در دانشگاه پردیس خودگردان تنها با اعلام سازمان ‌سنجش ممکن می‌ باشد. بنابراین هیچ‌ گونه نیازی به مصاحبه در آن نیست.

هر چند که داوطلبان کارشناسی ارشد و دکتری بدون کنکور و دانشجویان پردیس خودگردان دانشگاه‌ های امیرکبیر و صنعتی شریف باید در مصاحبه‌ قبول شوند. اما داوطلبانی که در ظرفیت مازاد قبول شدند، نیازی به مصاحبه ندارند.

به صورت کلی پذیرش در دانشگاه‌ های پردیس خودگردان بر اساس قوانین مربوط به دانشگاه‌ های تحت نظارت سازمان سنجش کشور می‌ باشد. این دانشگاه‌ ها در برخی از رشته‌ ها بدون کنکور در نوبت مهر ماه و بهمن ماه دانشجو می‌ پذیرند که در صورت تکمیل نشدن ظرفیت آن‌ ها طی اعلامیه‌ ای از جانب سازمان سنجش تکمیل ظرفیت می‌ کنند.

مزایای تحصیل در دانشگاه‌ های بین‌ المللی پردیس خودگردان چیست؟

دانشگاه پردیس خودگردان برای خود مزایای زیادی دارند که به چند مورد از آن در زیر اشاره می‌ کنیم:

 تمام فارغ‌ التحصیلان پردیس‌ های خودگردان پس از دریافت مدرک تحصیلی خود می‌ توانند به هر جای دنیا بروند و مشغول به کار شوند. به طوری که آن‌ ها تعهد به خدمت ندارند و آزادانه می‌ توانند با دریافت مدرک تحصیلی مشغول به کار شوند.

 تمام دانشجویان پردیس‌ های خودگردان بدون انصراف از دانشگاه می‌ توانند در کنکور شرکت کنند. حال اگر در کنکور قبول شوند می‌ توانند از دانشگاه پردیس خودگردان انصراف دهند.

 شما هیچ‌ گونه محدودیتی برای شرکت در کنکور به هنگام قبولی در پردیس‌ های خودگردان ندارید. یعنی اگر شما چندین بار در پردیس خودگردان قبول شده باشید، آن گاه باز هم می‌ توانید در کنکور سراسری شرکت کنید. در حالی‌ که اگر دانشجویی در نوبت روزانه دو بار قبول شود، در این صورت حق شرکت در کنکور را نخواهد داشت.

منبع: https://irantahsil.org/%d9%be%d8%b1%d8%af%db%8c%d8%b3-%d8%ae%d9%88%d8%af%da%af%d8%b1%d8%af%d8%a7%d9%86-%da%86%db%8c%d8%b3%d8%aa/

  • ۰۲/۰۷/۱۷
  • javad qane

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی